top of page
Sök
  • Rosa Valentina Raffaele

Erica & Rasmus

Underbara Erica och Rasmus kom från Sverige till en av våra vingårdar i Umbrien någon dag före gästerna. Vi hade planerat i ungefär ett år och vi hade träffats i Rom när de var ner och provsmakade maten. Brudparet hade bestämt att de ville ha ett tvådagars bröllop och låta gästerna njuta av vinprovning, bad i poolen, god mat och vingårdens SPA.


Vi var på plats när vår chaufför kom med bussen full av lyckliga gäster. De checkade in och delades in i två grupper för att få plats i vingårdens vinkällare. Maitren Jonathan berättade fascinerande om vingårdens historia och beskrev de olika vindruvorna man fick smaka tillsammans med tilltugg. Efter vinprovningen var det dags för pizzakväll. Erica och Rasmus toastmasters hade ordnat med musik och lekar och glädjen alla kände smittade av sig på omgivningen.

Brudparet hade KUL på bröllopsdagen. Erica gjorde sig iordning tillsammans med tärnorna på rummet, Rasmus tillsammans med sina bestmen. Vi var på plats och tog emot floristen när hon kom med blommorna och de andra leverantörerna. Erica blev så glad när hon fick buketten. Den var precis som hon hade önskat! Fotografen, Enrico, tog bilder av tjejerna medan de gjorde sig iordning och av killarna. Stämningen var hög.
Just före vigseln började det regna. Jag frågade brudparet om de ville vänta lite, fast regnet verkade inte vilja sluta. De bestämde sig för att ha vigseln inomhus. Snabbt styrde vi om, flyttade bord och stolar och resultatet blev toppen! Färg var temat brudparet hade önskat och bröllopet blev fullt av färg och glädje.


Efter kramar, gratulationer och gruppfoton med utsikt över Umbriens kullar var det dags att börja aperitivon. Brudparet plockade lite fingermat med gästerna men sprang sedan iväg med vår fotograf för några bilder innan nästa regnskur. Det blev väldigt fina bilder, även några med paraplyer.


Bröllopsmiddagen började och Rasmus hade ordnat en fin överraskning! Han spelade gitarr och Jessica sjöng tillsammans med en av gästerna. Vi blev så rörda! Jag tror inte ett öga var torrt! En middag med fyra rätter, tal och lekar avnjöts och sedan var det dags att avsluta med en hemgjort "Tiramisù". Visste ni förresten att "tirami sù" betyder "lift me up", svårt att översätta till svenska.


Brudparet hade skickat sin spellista till vår DJ Mauro och kunde glatt dansa till klockan 2.


Dagen efter åkte busslasset iväg igen. Alla var lyckliga och nöjda.Tusen tack, Erica och Rasmus för att vi fick vara med och planera ert bröllop! <3


43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page