top of page

Vem är jag?
Jag skulle nog beskriva mig själv som en varm, entusiastisk person som älskar kärlek!
Jag bor i Italien sedan många år tillbaka och har haft förmånen att få dela kärleken till landet med många brudpar under årets gång.

1-24.jpg

 
Jag och Italien. Kärlek vid första ögonkastet! Som fjortonåring kom jag till Italien för första gången. Min far älskade landet och han lärde mig känna mig som hemma här från första stund. Människorna, maten, naturen, värmen, kulturen och historian! Att leva i denna skattkammare blev för mig en dröm och när jag avslutat mina studier kom jag hit för att förbättra min italienska. Som ni förstår så blev jag kvar här.

Under årens gång har jag jobbat med olika saker - alltid med människan i centrum. Att få dela med mig av kärleken till landet med personer från andra länder var länge en dröm för mig. En dag  började jag jobba med bröllopsplanering. Det har gått flera år nu och blivit många bröllop i hela landet.

 

Image by Sven Wilhelm
0014_edited.jpg
0007 - Copia.jpg
0051.jpg
Sandwich di avocado

Vi älskar kärlek!
Så enkelt är det! Vi älskar att se två människor stå framför varandra med ögon som strålar av den vackraste känslan på jorden, kärlek. Det är en ära  att få hjälpa våra brudpar att skapa det bröllop de drömmer om! Vi vill gärna dela med oss av vår kännedom till det underbara landet vi lever i, Italien.

Anne-Li Lidman är vår rappresentant i Sverige.
Skriv till info@italienskabrollop.se
och boka ett möte med henne i Stockholm.

bottom of page