top of page
206327812_2538391536307250_3658693512398165893_n_edited.jpg
Eva Z och Sara_edited.jpg

Sara's Italy

Sara tar med er på äventyr! Hon kan ge er en oförglömlig upplevelse! Hon kan hela området Bergamo, Milano, Comosjön med mer. Har ni tänkt på att ta med gästerna på en cykeltur, vandring, vinresa eller något annat spännande äventyr?Oavsett om ni vill ut på en endagsutflykt dagen före eller efter bröllopet, eller spendera några dagar  i området så kan hon hjälpa er. Vad sägs om att kombinera bröllopsresan med en cykeltur, moutainbile eller elcykel? Varför inte en vandring i bergen? Kanske ni vill åka på en vinresa i Franciacorta? Kanske ni vill ta med alla gäster på marknad eller rafting på floden Brembo? Hon har otroliga resurser och sprudlande energi!
 

Eva Z och Sara_edited_edited.png
s2_edited.jpg

Italienska Vingårdar

Italienska Vingårdar är den lilla personliga researrangören som skapar sagolika vingårdsupplevelser för er som vill upptäcka Italien på egen hand.

Bo och Carina sätter ihop ett paket med boenden och vingårdar som är utvalda med hjärtat! Det är vinslott och gårdshotell som bjuder på ett välkomnande värdskap, en skön känsla av lantlig lyx, utmärkt service och en familjär stämning. 

Packat ock klart med bland annat vinprovningar, vingårdsmiddag och hyrbil. Perfekt för en bröllopsresa, en romantisk ”road trip” eller om ni vill unna er några magiska dagar i kärlekens land.

Vingårdsupplevelserna finns på en rad olika vackra platser i Veneto, Lombardiet, Piemonte och Toscana.

s2_edited.jpg
bottom of page