Annika har hjälpt oss att planera vårt drömbröllop i Amalfi och allt har gått enligt vår högsta önskan!

Hon har överträffat våra förväntningar med sitt otroliga engagemang och planering, med allt från blommor, violinist, fotograf och restaurang med fantastisk utsikt.

Stort TACK från 

Simon & Karolina <3
 

annika.jpg
JTLT6651.JPG

Great Service!
"As soon as I got in touch with Annika I felt she was the right person to be entrusted with our wedding in Rome. She was incredibly informative and helpful, and kept me continuously updated with all the preparations & bookings throughout the weeks leading to our big day. Everything worked out wonderfully well and we are truly greateful for all she did for us!

 

Cecilia & Thobias


 

Vi är så nöjda med allt! Borgon och Italienska bröllop har varit fantastiska och flexibla från start till mål!

 

Jessica & Anton


 

"Vi vill tacka dig för ditt stora engagemang för att hjälpa till med planering för vårt bröllop. Det blev en väldigt fin och personlig vigsel som kändes mycket speciell för oss."

Susanne & Timmy

 

ceremoni1.png
C&S32.JPG

"Den här höga nivån av proffsighet, service och äkta hjärtligt bemötande får man sällan uppleva! Att på tre veckor ordna så att vi fick vår drömvigsel på en vingård i Italien är helt fantastiskt. Alla förberedelser gick så smidigt och snabbt tack vare Annika. Och allt blev så fantastiskt bra - till och med bättre än vad vi föreställt oss. Platsen, ceremonin, musiken, middagen - tack Annika för att du gjorde det möjligt och gav oss ett underbart minne för livet!"

Caroline & Stefan
 

"Tack ska du/ni ha! Det har känts väldigt bra redan från första kontakten på Skype. Du har kommit med idéer och fått oss att tänka till lite extra kring saker och ting vilket bidrog till att vår bröllopsdag blev kanon. Vi är väldigt nöjda med ceremonin och de ord, de texter du bakat ihop. Känslor av lycka och kärlek rusade genom kroppen och man var nästan som i ett vakuum.
Du erbjöd oss hjälp med en mängd saker som vi inte ens hade reflekterat över och satte oss i kontakt med fotografen. Att du återkopplade snabbt och att vi blev uppdaterade är så otroligt viktigt för att man ska känna sig trygg och lugn och kunna fokusera på andra saker.
Vi är dig evigt tacksamma för det du gav oss på vår bröllopsdag!"

Elin & Johan

 

elin johan.PNG
Sandra & Johannes.jpg

"Det var en helt ljuvlig dag som vi alltid kommer att minnas. Fantastisk utsikt, proffsigt upplagd och en otroligt fin ceremoni som Annika höll i."

Sandra & Johannes 

"Vi är supernöjda med Annika som var med och gjorde vår dag helt fantastisk! Kan verkligen rekommendera henne som vigselförrättare. Allt kändes mycket avslappnat och kärleksfullt från första kontakten."

Sofie & Thomas
 

sofie tomas.PNG
Sara & Thomas.jpg

"Vi är så glada att vi tog hjälp av Italienska Bröllop. Det kändes bra från första kontakten och Annika förstod precis hur vi ville ha det. Hon var väldigt lyhörd och hjälpte oss få den bröllopsdagen vi önskade. Stort tack!"

Sara & Thomas

 

"Tack vare Annika fick vi en dag att minnas för livet! Med mycket hjärta och värme tog hon an oss och vi fick vårt drömbröllop!"

Emilie & Oliwer
 

Emilie & Oliwer.jpg
70505408_383911578894963_7789610922934272000_n.jpg

"Av Annika och Italienska Bröllop fick vi hjälp att välja mellan olika leverantörer som vi antagligen inte hade hittat på egen hand. Detta gjorde det inte bara enklare för oss utan sparade även väldigt mycket tid och energi. Vi fick regelbundet olika mejl där vi skulle välja olika alternativ i t.ex. mat, fotograf, blommor, lokal osv. Vi fick givetvis även komma med egna förslag och fick även tips på vad som brukar fungera ifall vi kände oss osäkra. Vi kände oss aldrig stressade eller efter i planering."

Emelie & Andreas

 

Annika och hennes team är helt underbara. Allting blev precis som vi hade drömt - till och med bättre. Vi tog kontakt med Annika nästan två år före vår bröllopsdag och hoppades verkligen att hon skulle kunna hjälpa oss planera vårt drömbröllop. Vi ville inte ha ett vanligt bröllop utan vi ville skapa minnen för livet för oss, våra familjer och vänner. Vi ville att alla skulle få uppleva den italienska "dolce vita"- känslan och Annika hittade en perfekt location - ett 5* slotthotell med utsikt över den vackra italienska naturen och bra förbindelser till flygplatsen. Annika hjälpte oss planera två dagar av aktiviteter så att alla gäster verkligen fick uppleva bröllopet som en semester i Italien. Hon tänkte på allt - utflykt, 3-rätters lunch på restaurang, transport, vinprovning, grillkväll, bar  - hon hade perfekt kontroll och hade verkligen tänkt på alla detaljer. Bröllopsdagen var även bättre än vad vi tänkt oss - många av våra gäster sade att de aldrig hade upplevt ett sådant fint och stämningsfullt bröllop. Efter två års planering var vi beredda på att någonting skulle gå fel - tre dagar, 60 gäster från 15 olika länder - men allt var perfekt! Bättre än vi hade förväntat oss. Det finns inte ord för att beskriva hur nöjda vi är. Vi skapade verkligen minnen för livet. Tack Annika!

Daniela & Malin 

Matrimonio_Daniela&Malin_25_08_2019-88.jpg
69679492_1841269102686167_8861514784399425536_n.jpg

"Vi är så glada att vi valde att ta hjälp av just Annika och Italienska Bröllop inför vår stora dag. Vi kände hela tiden att vi var i trygga händer och Annika var lyhörd inför våra önskemål, kom med goda tips och förslag och påminde om saker vi lätt hade kunnat missa under planeringen. Tack vare er blev vår dag den finaste dagen och mer än vi hade kunnat önska! Stort tack för ert engagemang och ett fantastiskt personligt och öppenhjärtligt bemötande!"

Stina & Josef
 

"Stort tack, Annika, för all hjälp med vårt bröllop. Vi hade en underbar och oförglömlig dag! Annika fanns där under hela planeringen och kom alltid med bra idéer och tips. Annika hjälpte oss hitta en fantastisk kock, fotograf och den mest fantastiska brudbuketten. Hon var hela vägen lyhörd inför våra önskemål och tankar och vi kände verkligen att hon lade både mycket hjärta och tid för att hjälpa oss på vägen till vårt drömbröllop."

Johanna & Joakim

 

PS126427.JPG
Kerstin & Pelle.jpg

"Jag är så tacksam att jag hittade dig, Annika, på nätet. Vi hade planer på ett överraskningsbröllop i sambande med att vi hade ett 2*60 år kalas, och vi fick all hjälp vi hade kunnat önska med detta. Eftersom vi inte pratar italienska så vet jag inte om vi hade klarat detta utan din hjälp. Igen, stort tack, Annika!"

Kerstin & Pelle
 

"Efter två års planering i superbt genomförande, covid ombokningar och hundratals mail är vi i mål. Annika & hennes team har varit fantastiskt att arbeta med och vi har känt oss trygga hela vägen. Allt blev över förväntan och vi är så glada att vi valde att anlita Italienska Bröllop!


Ida & Markus


 

_DSF3970.jpg
DSC06907.JPG

Vi vill tacka dig för väl genomfört bröllop och all planering under detta år. Bröllopet var, som de flesta och även vi känner..en dröm! Vi är jättenöjda med allt ❤️
Det var en jättefin vigselceremoni ..och alla ljusstakar vid tårta och under middagen gjorde det extra.


Kristina & Thomas

 

foto annika.jpg

Vi vill tacka för en fantastisk insats på vad som blev den bästa dagen i vårt liv!

Denise & Jonathan