top of page

Vi var beredda på att något under dagen kunde gå fel för en dag är sällan helt perfekt men tack vare Italienska bröllop, Annika och Rosa så blev vår dag perfekt, dom var med på varenda liten tanke från första start till själva dagen och vi kan inte tänka oss en bättre bröllopsdag (eller semester för den delen) ! Med deras känsla för detaljer, lyhördhet och fantastiska värme så är dom ett dreamteam! Vårt allra största tack för att ni gjorde vår dag till en dröm.


Martina & Jonas - Toscana
  

per referenze.JPG
Immagine WhatsApp 2024-04-21 ore 11.35.12_d2c55127.jpg

Vi är så tacksamma för att vi hade Annika vid vår sida denna stora dag. Från första början fanns hon där som ett bollplank som stöttade och kom med förslag. Med hennes enorma nätverk fick vi hjälp att hitta både fotograf, restaurang, transport och frisör och hon gjorde allt med så mycket kärlek. Tack Annika & Team för att du var med oss både inför och under denna stora dag i våra liv!

Jenny & David - Florens

Vi är väldigt nöjda med den hjälp vi fick av Annika. Hon anpassade allting utefter våra önskningar och var mån om att vi skulle bli nöjda med dagen. Hon har varit enkel att kontakta vid behov och hon har skött allting väldigt snyggt och bra. Vi skulle absolut rekommendera att anlita Annika och Italienska Bröllop. 


Sara & Elis - Comosjön 

Review.jpg
Wedding day 221.jpg

We truly recommend Italienska Bröllop if you dream of a wedding in Italy. They are super professional, exceptionally calm, hands on, positive wedding planners! The wonderful duo, Annika & Rosa, organized our wedding in a beautiful villa in a very brief period.

Our wonderful family and friends (many of whom travelled from Ireland) shared a mystical, magical winter wonderland weekend together in the hills in Frascati overlooking the view of the city of eternal love, Rome. It was everything we could ever have wished for, and much much more...

Italienska Bröllop welcome you all with open arms, heart and love in abundance. They have the best suppliers. We had a great photographer, videographer, DJ, hair stylist/make-up artist, florist and a stunning venue.


Geraldine & Sebastiano - Rome

We wanted to thank you, you helped us to have the wedding of our dreams and we will always be grateful for that. Thank you so much!


Dayhana & Jonas - Amalfikusten
  

_A749639.jpg
XT4M1445-46.jpg

Vi är så otroligt nöjda med våran bröllopshelg och ingenting hade varit möjligt utan Italienska Bröllop , Annika och hennes team . Dom hade stenkoll på allt och skapade en oförglömlig helg för oss och alla våra gäster.


Hanna & Simon - Umbrien

Annika was our celebrant on the 27th May 2023 in San Gemini. 

It was our first time in Italy and Annika made our day memorable. She was very patient,  she made us feel very relaxed, it felt like she was part of our family. 


Caroline & Mike - Umbria
UK 

Wedding_Caroline&Mike_Social_Media-205.jpg
Sanna&Max.jpg

Stort tack för all hjälp och för en fantastisk vigsel!

Sanna & Max - Sardinien

Vi hadde gjort en del selv til vårt lille intime bryllup med våre barn og italienske venner, men med Annika og hennes Team fikk vi siste brikkene på'plass, bukett, fotograf, sjåfør, booke resturant "with a view", helt magisk! Tusen takk for all hjelp med planlegging, hjelp med kjole og slør under dagen. For hele tiden høre om "VI" hadde bra, deres omtanke ❤️ Vi hadde en fantastisk dag og er superfornøyd med dere. Tusen hjertlig takk.

Camilla & Mads - Rom

Camilla&Mads.jpeg
12b95060-00a6-40ec-a075-bfd6656f5c9d.jpg

Vi kunde inte fått ett bättre bröllop! vi är så nöjda med allt - ni är riktiga proffs!

Hannah & Jan - Capri

Supertacksam för allt. Hade aldrig gått utan Annika. Om man har drömt att gifta sig utomlands är Italienska Bröllop och Annika ett utmärkt val för att få planeringen och utförandet så bra som möjligt. Vi fick världens mest underbara dag tack vare Annika

 

Sara & Robert - Toscana

S&R-546.jpg
VANJA+ALBIN_248.jpg

Vi är så nöjda med vår dag och känner att vi alltid kommer ha ett så varmt och fint minne med oss som bara är vårt. Annika gjorde det väldigt fint och naturligt med vigseln och det var väldigt lätt att planera det tillsammans med Annika. Ingenting var svårt eller jobbigt för henne och det är jag väldigt tacksam för. Tack för all hjälp och för den vackra vigseln på vår dag ❤️

Vanja & Albin - Garda

Alla från Italienska Bröllop som vi hade nöjet att träffa var absoluta pärlor. Annika med team tog hand om oss från dag ett och hjälpte oss skapa en oförglömlig dag. Vi kan inte annat än att varmt rekommendera dem till alla som funderar på att gifta sig i Italien och inte vill ha något annat än sitt absoluta drömbröllop!❤️ 

 

Michelle & Rasmus - Toscana

Att anlita Annika + team var det bästa valet vi gjorde när det kommer till vårt bröllop. Att ha ett så bra stöd där man kan luta sig tillbaka under en sådan tid är guldvärt. Så strukturerat arbete och otroligt uppstyrt under bröllopsdagen!
 

Menaws & Taha - Rom

Annika och hennes team är riktiga proffs och hela processen har känts så trygg. 
Vi fick verkligen vårt drömbröllop och det var allt och mer än vad vi hade kunnat önska oss. 
Snabb återkoppling, tydlighet, lättsamt, varmt och familjärt - vi har känt oss speciella och omhändertagna redan från start. 
Ett stort plus var att vi från början kunde berätta vad vi sökte och fick flera skräddarsydda förslag utifrån det. 
Vi rekommenderar Italienska bröllop och Borgon till alla som drömmer om ett italienskt bröllop ❤️ 

 

Erica & Rasmus - Umbrien

21_2000pix_r__DFA1395.jpg

Annika och hennes fantastiska team hjälpte oss hela vägen från planering, fram till bröllopet och under hela ceremonin och festen.

Annika hade en tydligt plan och tänkte på alla detaljer, att genomföra ett bröllop i ett annat land hade inte blivit i närheten lika bra utan deras hjälp!

Vi valde att gifta oss borgligt på gården där festen senare hölls, Annika hjälpte oss med all formalia kring detta och så var hon även tolk under själva ceremonin.

Hon gör allt med sånt engagemang värme❤ 

 

Erika & David - Piemonte

310702222_1322146228555590_1757241845026022034_n.jpg

Vi vill tacka er för att våran dag blev perfekt. Som jag sa jag sa på väg in till Villa Eva ”my dream is coming true right now” ♥️


Emma & Daniel - Amalfikusten

Vi är sååå nöjda med att välja Annika och Italienska bröllop. Hade inte kunnat planera ett bröllop i Italien utan er hjälp. Vigseln blev så personlig och härlig, helt perfekt! Vi har fått så mycket komplimanger från gästerna hur fin ceremonin var. Enormt tacksamma!

Julia & Niklas - Verona
 

312653261_537827474903196_3034361619212169170_n (1).jpg

Annika gjorde vår vigsel helt fantastisk! Tusen tack för att du gjorde ceremonin så känslosam och vacker!


Martina & Kim - Toscana

Martina e Kim-205.jpg

Annika har varit helt fantastiskt under hela vår process och planering fram till bröllopet! Trots Covid och att bröllopet har fått flyttats fram 2 gånger så har hon ordnat alla ändringar och ombokningar trots allt extra arbete det inneburit för henne. Brudbuketten var fantastisk och precis så som jag sagt att jag ville ha den, och fotografen Annika bokat tog många och vackra bilder. Eleonora hjälpte oss på plats med allt som behövdes under bröllopsdagen och såg till att vi bara kunde fokusera på oss själva och vår dag. Vi kan varmt rekommendera Italienska bröllop och Annika!

 

Anna & Peter - Ligurien
 

Anna & Peter.JPG
Monika e Marcus00258.jpg

Vi fick en idé om att överraska familjen med bröllop på en gemensam resa till Sardinien. Hade det inte varit för Annika på Italienska bröllop hade våran dröm inte gått i uppfyllelse. Tack vare henne och hennes team fick vi ett sagolikt bröllop, precis som vi drömt om. Med professionell planering tillsammans med fotograf (som Annika tipsade om) kunde vi överraska alla gäster.  <3

 

Monika & Marcus - Sardinien
 

Annika fungerade som vår vigselförrättare under vår bröllopsfest i Rom. Samarbetet med Annika fungerade väldigt smidigt från första kontakt ända fram till själva vigselceremonin. Annika hade en genomgående plan om hur ceremonin skulle gå till, och kunde väldigt professionellt leda oss igenom den. Flera av våra gäster frågade ifall vi kände Annika från tidigare, eftersom hon så naturligt kunde tala om oss inför gästerna, vilket förstås var ett stort plus i det hela. Vi rekommenderar Annika till alla som vill ha en bröllopsceremoni i Italien (eller varför inte annanstans också) och söker en person som verkligen bryr sig om bröllopsparet och ser till att en av de viktigaste stunderna i ens liv blir oförglömlig!

 

Tack ännu för vår del för allt Annika, det har varit en glädje att samarbeta med dig :)

 

Isabella & Joakim - Rom
 

Isabella & Joakim-292.jpg
ja.jpg

Hei Annika!

Vi storkoste oss så i går! Det var en helt fantastisk dag fra start til slutt ❤️ Tusen for all din hjelp 🥰

 

Kjersti & Willy - Amalfikusten

Great Service!
As soon as I got in touch with Annika I felt she was the right person to be entrusted with our wedding in Rome. She was incredibly informative and helpful, and kept me continuously updated with all the preparations & bookings throughout the weeks leading to our big day. Everything worked out wonderfully well and we are truly grateful for all she did for us!

 

Cecilia & Tobias - Rome

Vi är så nöjda med allt! Borgon och Italienska bröllop har varit fantastiska och flexibla från start till mål!

 

Jessica & Anton - Umbrien


 

foto annika.jpg

Vi vill tacka för en fantastisk insats på vad som blev den bästa dagen i vårt liv!

Denise & Jonathan - Toscana


 

Annika har hjälpt oss att planera vårt drömbröllop i Amalfi och allt har gått enligt vår högsta önskan!

Hon har överträffat våra förväntningar med sitt otroliga engagemang och planering, med allt från blommor, violinist, fotograf och restaurang med fantastisk utsikt.

Stort TACK från 

Simon & Karolina - Amalfi
 

71d80fd4-9aaa-43ae-9e17-8d5597c366f7.jpg

Vi hade fixat mycket själva men ville ha hjälp kring cermonin och med att boka besök på en vingård. Fick jättebra och proffsigt bemötande och hjälp med utgångspunkt från våra önskemål. Vi blev så nöjda med allt-tack!
 

Emma & Kim - Salerno
 

Jag och min man valde Annika som vigselförrättare på vårt bröllop i Italien då jvi behövde en tvåspråkig ceremoni. Redan från första kontakten kunde man känna hennes engagemang  i det hela för att allting skulle bli perfekt.
Trevlig och varm, mycket professionell person. Vi kände oss omhandertagna av Annika på en gång.
Ceremonin blev så vacker och känslosam att alla blev rörda, hon har lyckats sy ihop vår kärlekshistoria på ett sätt som jag aldrig hade förväntat mig. Det var så romantisk att varken jag eller min man  kunde hålla tårarna tillbaka. Översattningen av våra löften till respektive språk blev strålande så att alla gäster kunde höra dem på deras modersmål.
Alla  har gett oss komplimanger och sade att ceremonin var den bästa delen av hela dagen.
Vi är jättenöjda med Annika och hennes kollegor, tack för en underbar dag och ett fantastiskt jobb!

Giulia & Tommy - Lazio

giulia tommy, eleonora annika_edited.jpg

Vi önskade oss ett litet och enkelt bröllop med den närmaste familjen, utomhus vid Gardasjön. Vi tog kontakt med Annika för att få hjälp med att bolla idéer, beställa blommor, planera en personlig bröllopsceremoni, boka fotograf och restaurang! Vi är väldigt nöjda över all hjälp vi har fått och att Annika kunde vara vigselförrättare vid vår ceremoni var ett stort plus. Det blev precis så intimt och avslappnat som vi önskade och Annika hade gjort ett toppenjobb med att skapa en personlig ceremoni. Det var fint att Annika visade mycket känslor vid ceremonin och kändes engagerad i att skapa en fantastisk dag för oss!
Vi vill även lyfta den fantastiska fotografen, Giovanna Aprili, som vi fick rekommenderad av Annika och bokade.

Tack för en HELT magisk dag, som vi kommer att minnas för alltid!

 

Emelie & Lucas - Garda
 

Vi vill tacka dig för ditt stora engagemang för att hjälpa till med planering för vårt bröllop. Det blev en väldigt fin och personlig vigsel som kändes mycket speciell för oss."


Susanne & Timmy - Alperna
 

ceremoni1.png

Den här höga nivån av proffsighet, service och äkta hjärtligt bemötande får man sällan uppleva! Att på tre veckor ordna så att vi fick vår drömvigsel på en vingård i Italien är helt fantastiskt. Alla förberedelser gick så smidigt och snabbt tack vare Annika. Och allt blev så fantastiskt bra - till och med bättre än vad vi föreställt oss. Platsen, ceremonin, musiken, middagen - tack Annika för att du gjorde det möjligt och gav oss ett underbart minne för livet!

Caroline & Stefan - Lazio
 

Tack ska du/ni ha! Det har känts väldigt bra redan från första kontakten på Skype. Du har kommit med idéer och fått oss att tänka till lite extra kring saker och ting vilket bidrog till att vår bröllopsdag blev kanon. Vi är väldigt nöjda med ceremonin och de ord, de texter du bakat ihop. Känslor av lycka och kärlek rusade genom kroppen och man var nästan som i ett vakuum.
Du erbjöd oss hjälp med en mängd saker som vi inte ens hade reflekterat över och satte oss i kontakt med fotografen. Att du återkopplade snabbt och att vi blev uppdaterade är så otroligt viktigt för att man ska känna sig trygg och lugn och kunna fokusera på andra saker.
Vi är dig evigt tacksamma för det du gav oss på vår bröllopsdag!

Elin & Johan - Toscana

 

elin johan.PNG
Sandra & Johannes.jpg

Det var en helt ljuvlig dag som vi alltid kommer att minnas. Fantastisk utsikt, proffsigt upplagd och en otroligt fin ceremoni som Annika höll i.

Sandra & Johannes - Sardinien 

Vi är supernöjda med Annika som var med och gjorde vår dag helt fantastisk! Kan verkligen rekommendera henne som vigselförrättare. Allt kändes mycket avslappnat och kärleksfullt från första kontakten.

Sofie & Thomas - Toscana
 

sofie tomas.PNG

Vi är så glada att vi tog hjälp av Italienska Bröllop. Det kändes bra från första kontakten och Annika förstod precis hur vi ville ha det. Hon var väldigt lyhörd och hjälpte oss få den bröllopsdagen vi önskade. Stort tack!

Sara & Thomas - Toscana

 

Tack vare Annika fick vi en dag att minnas för livet! Med mycket hjärta och värme tog hon an oss och vi fick vårt drömbröllop!

Emilie & Oliwer - Bologna
 

Emilie & Oliwer.jpg
284_EMELIE+ANDREA.jpg

Av Annika och Italienska Bröllop fick vi hjälp att välja mellan olika leverantörer som vi antagligen inte hade hittat på egen hand. Detta gjorde det inte bara enklare för oss utan sparade även väldigt mycket tid och energi. Vi fick regelbundet olika mejl där vi skulle välja olika alternativ i t.ex. mat, fotograf, blommor, lokal osv. Vi fick givetvis även komma med egna förslag och fick även tips på vad som brukar fungera ifall vi kände oss osäkra. Vi kände oss aldrig stressade eller efter i planering.

Emelie & Andreas - Sorrento

 

Annika och hennes team är helt underbara. Allting blev precis som vi hade drömt - till och med bättre. Vi tog kontakt med Annika nästan två år före vår bröllopsdag och hoppades verkligen att hon skulle kunna hjälpa oss planera vårt drömbröllop. Vi ville inte ha ett vanligt bröllop utan vi ville skapa minnen för livet för oss, våra familjer och vänner. Vi ville att alla skulle få uppleva den italienska "dolce vita"- känslan och Annika hittade en perfekt location - ett 5* slotthotell med utsikt över den vackra italienska naturen och bra förbindelser till flygplatsen. Annika hjälpte oss planera två dagar av aktiviteter så att alla gäster verkligen fick uppleva bröllopet som en semester i Italien. Hon tänkte på allt - utflykt, 3-rätters lunch på restaurang, transport, vinprovning, grillkväll, bar  - hon hade perfekt kontroll och hade verkligen tänkt på alla detaljer. Bröllopsdagen var även bättre än vad vi tänkt oss - många av våra gäster sade att de aldrig hade upplevt ett sådant fint och stämningsfullt bröllop. Efter två års planering var vi beredda på att någonting skulle gå fel - tre dagar, 60 gäster från 15 olika länder - men allt var perfekt! Bättre än vi hade förväntat oss. Det finns inte ord för att beskriva hur nöjda vi är. Vi skapade verkligen minnen för livet. Tack Annika!

Daniela & Malin - Lazio 

Matrimonio_Daniela&Malin_25_08_2019-88.jpg

Vi är så glada att vi valde att ta hjälp av just Annika och Italienska Bröllop inför vår stora dag. Vi kände hela tiden att vi var i trygga händer och Annika var lyhörd inför våra önskemål, kom med goda tips och förslag och påminde om saker vi lätt hade kunnat missa under planeringen. Tack vare er blev vår dag den finaste dagen och mer än vi hade kunnat önska! Stort tack för ert engagemang och ett fantastiskt personligt och öppenhjärtligt bemötande!

Stina & Josef - Amalfikusten 

Stort tack, Annika, för all hjälp med vårt bröllop. Vi hade en underbar och oförglömlig dag! Annika fanns där under hela planeringen och kom alltid med bra idéer och tips. Annika hjälpte oss hitta en fantastisk kock, fotograf och den mest fantastiska brudbuketten. Hon var hela vägen lyhörd inför våra önskemål och tankar och vi kände verkligen att hon lade både mycket hjärta och tid för att hjälpa oss på vägen till vårt drömbröllop.

Johanna & Joakim - Toscana

 

PS126427.JPG
Kerstin & Pelle.jpg

Jag är så tacksam att jag hittade dig, Annika, på nätet. Vi hade planer på ett överraskningsbröllop i sambande med att vi hade ett 2*60 år kalas, och vi fick all hjälp vi hade kunnat önska med detta. Eftersom vi inte pratar italienska så vet jag inte om vi hade klarat detta utan din hjälp. Igen, stort tack, Annika!

Kerstin & Pelle - Toscana
 

Efter två års planering i superbt genomförande, covid ombokningar och hundratals mail är vi i mål. Annika & hennes team har varit fantastiskt att arbeta med och vi har känt oss trygga hela vägen. Allt blev över förväntan och vi är så glada att vi valde att anlita Italienska Bröllop!


Ida & Markus - Lazio


 

_DSF3970.jpg
DSC06907.JPG

Vi vill tacka dig för väl genomfört bröllop och all planering under detta år. Bröllopet var, som de flesta och även vi känner..en dröm! Vi är jättenöjda med allt ❤️
Det var en jättefin vigselceremoni ..och alla ljusstakar vid tårta och under middagen gjorde det extra.


Kristina & Thomas - Toscana

 

bottom of page